Samsung Galaxy Gear V7000

Samsung Galaxy Gear

De Samsung Galaxy Gear is een smartwatch, die in combinatie met een smartphone erg handig kan zijn. De Samsung Galaxy Gear staat in verbinding met je telefoon of Samsung Galaxy Note en op die manier kun je gebruik maken van handige functies. Je verbind je telefoon door middel van Bluetooth met de smartwatch en vervolgens is hij klaar voor gebruik. Je kunt zelfs nog extra apps installeren via het speciale software center dat je hiervoor op je telefoon moet installeren. De standaard functies die de smartwatch al heeft, maken hem echter ook al zeker de moeite waard. Ten eerste worden je notificaties weergegeven op je horloge en kun je dus op die manier snel een smsje lezen, zonder je telefoon uit je broekzak of tas te halen. Daarnaast kun je via de Samsung Galaxy Gear ook bellen. Je kunt het bel menu openen en binnen no time gaat de telefoon over. Omdat het horloge dus een ingebouwde microfoon heeft, kun je nu ook via je pols voice-commands geven aan je telefoon.

Foto’s

Voor een goede foto heb je het goede moment nodig. Dit goede moment is echter erg moeilijk te vangen. Zelfs als je er constant naar opzoek bent, komt dat ene moment wat je op foto had willen vastleggen niet heel vaak voorbij. En áls het dan al een keer voorbij komt, dan is het meestal allang niet meer zo leuk wanneer je je telefoon eindelijk hebt gevonden, de camera app hebt geopend en de lens zich scherp heeft weten te stellen. De Samsung Galaxy Gear heeft een ingebouwde camera, waarmee je snel foto’s kunt maken en dit soort momenten dus een stuk minder makkelijk mist.

De Samung Galaxy Gear kopen

Dit horloge is bij een heleboel winkels te koop. De links onderaan deze bladzijde gaan naar webshops, waar hij tegen en redelijke prijs de deur uit gaat. Neem er gewoon eens een kijkje…