Samsung Gear 2 Neo R3810

Samsung Gear 2 Neo

Nieuwe gear, nieuwe armband

De Samsung Gear 2 Neo is de nieuwste smartwatch van Samsung die de oude Samsung Galaxy Gear vervangt. Er zijn enkele vernieuwingen aangebracht, die het ding zeker de moeite waard maken. De Samsung Gear 2 is nu niet meer onlosmakelijk verbonden aan de polsband die erbij geleverd wordt. Bij de eerste versie van de smartwatch van Samsung zat de camera in de armband, waardoor het niet mogelijk was om deze te vervangen. Aangezien veel mensen liever een eigen bandje hebben, is het nu mogelijk om deze te verwisselen. Bij de Samsung Gear Neo, zit de camera namelijk in het horloge zelf geïntegreerd.

Nieuwe software

Een ander verschil met de oude Samsung Galaxy Gear, is de nieuwe software. De Samsung Gear Neo 2 draait namelijk op een besturingssysteem dat door Samsung zelf is ontwikkeld. Dit besturingssysteem, genaamd Tizen, maakt het apparaat makkelijker te gebruiken en voegt enkele goede functies toe. Nu is namelijk de Samsung S Health software op de smartwatch te vinden en er is een geïntegreerde muziekspeler. Daarnaast haal je meer uit de batterij van je Samsung Gear 2 Neo door deze software, die minder van de processoren eist dan het Android besturingssysteem dat op de vorige smartwatch te vinden was. Zie hiernaast een voorbeeldfilmpje van de Samsung Gear 2 Neo om een beeld te krijgen van de mogelijkheden wat dit apparaatje kan.

Bestel hem waar het jou uitkomt!

De Samsung Gear Neo 2 is bij een heleboel winkels te vinden, waaronder Bol.com, media markt, Dixons, BCC, Alternate en Belsimpel. Er is een klein verschil in prijs, maar groter dan klein is het verschil ook werkelijk niet. Met een prijsverschil van 20 euro zijn media markt en Bol.com het goedkoopst en is BCC het duurst. Voor maximaal 230 euro heb je hem al in huis, veel bedrijven leveren zelfs de dag na de bestelling al. Klik simpelweg op een van de links onderaan de pagina en bestel de smartwatch op de site die jou het beste lijkt.