Samsung Gear Design

Ben je op zoek naar een mooie smartwatch? Dan hoef je nu niet meer verder te kijken. Wij hebben namelijk de smartwatch voor jou, genaamd de Samsung Gear.

De Samsung Gear

De Samsung Gear is een echte verbeterde versie van zijn voorganger, namelijk de Galaxy Samsung Gear. Deze smartwatch had namelijk een nogal ouderwets uiterlijk.  Er zat een groot vlak scherm op van 30 millimeter bij 30 en er waren vier schroeven te vinden die het hele handeltje bij mekaar moeste houden. Al met al zat deze horloge niet echt comfortabel en liet het uiterlijk ook wat te wensen over.

Bij de nieuwe Samsung Gear kun je de schroeven niet meer zien, hierdoor krijgt de telefoon een mooier en luxer uiterlijk. Verder heeft het scherm nog steeds dezelfde afmetingen, maar is ervoor gekozen om het scherm minder vierkant te maken. Ze hebben de hoekjes van het glas van de scherm dus afgerond. Hierdoor krijgt de smartwatch een heel wat moderner uiterlijk. Het beeldscherm hebben ze ook omringd met metaal. Hierdoor kan de smartwatch nog een flinke tijd mee, ook hoef je nu minder bang te zijn voor krasjes.

Verder hebben ze de camera nu verwerkt in het beeldscherm, waardoor het makkelijker is om leuke foto’s te maken. Bij de Galaxy Samsung Gear zat de camera in het bandje. Dat hebben ze eruit gehaald en verplaatst naar de horloge zelf. Hierdoor kun je nu ook andere bandjes gebruiken voor de telefoon. Het bandje dat je bij je smartwatch krijgt zou geheel naar je lichaam gaan staan, waardoor het steeds fijner is om te dragen.

Dus ben je nog op zoek naar een mooie telefoon van een zekere kwaliteit, stop hier dan ook en kijk eens rond. Het design van deze smartwatch is in ieder geval in positieve zin verbeterd.

gear design
samsung gear design
samsung gear design2