Samsung Gear filmpjes

Het internet staat er vol mee, de Samsung Gear filmpjes. Toch zijn er ook een hoop filmpjes over de Samsung Gear te vinden die niet waar zijn. Er zijn namelijk op het internet ook veel mensen die graag spelen met beeldmateriaal. Het is dus altijd verstandig om onderzoek te doen naar de bron. Pas dan weet je zeker of het betrouwbaar is.

Als je echt 100% zekerheid wil hebben over de betrouwbaarheid van de filmpjes, kun je het beste de site van Samsung goed in de gaten houden. Alle informatie die hier op staat is ook afkomstig van  Samsung. Als je op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen van de Samsung Gear, is het verstandig om de site goed te volgen.

Toch is dat niet de enige bron voor het bekijken van Samsung Gear filmpjes. Hier kun je namelijk niet alle informatie op vinden, informatie die ze nog niet naar buiten willen brengen staat ook nog niet op de site. Soms lekt er wel het een en ander uit. Mocht je een Samsung Gear filmpje vinden die waarschijnlijk waar is, vergeet dan niet de bron te checken. De bron is namelijk al de halve waarheid.

Samsung Gear S

Samsung Gear 2 en Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit Dance