Samsung Galaxy Gear Fit

Samsung Gear Fit

De Samsung Gear Fit is een smartwatch van Samsung, die speciaal is ontwikkeld om als sport armband te kunnen dienen. Het is een smartwatch, met een heleboel handige extra functies. Naast het feit dat het een toffe smartwatch is, kan de Samsung Gear Fit ook een heleboel handige dingen, die te maken hebben met fitnessen.

Extra functies

De Samsung Gear Fit is ontworpen als sport smartwatch en dat is zeker gelukt. Enkele ingebouwde functies die het leven van een sporter gemakkelijker maken zijn:

  • hartslag meter
  • stappenteller
  • Zelfstandige Oefening instellingen: Rennen, Lopen
  • Gezelschapsoefening instellingen: Fietsen, Hiken
  • Slaap en stres meters

Design

De Samsung Gear Fit is een erg dunne smartwatch, met een gebogen super amoled scherm. Hierdoor ligt het lekker om de pols en het ziet er ook nog eens gaaf uit. Het is de eerste draagbare apparaat met een gebogen Super Amoled touch scherm. Het scherm is namelijk een touchscreen van erg hoge kwaliteit. Omdat de Samsung Gear Fit zo smal is, is hij erg licht en is het volstrekt geen hinder tijdens het sporten of tijdens het slapen. Het apparaat voelt volledig op zijn plaats aan je pols. Daarentegen is de Batterij van de Samsung Gear Fit verbazingwekkend goed. Met een vol opgeladen batterij kun je de smartwatch gebruiken gedurende drie tot vijf dagen. Terwijl de gemiddelde smartphone het al na drie kwart dag opgeeft.

Bestellen

De Samsung Gear Fit is bij een boel winkels verkrijgbaar, waaronder bol.com en Mediamarkt. Hieronder zijn links te vinden naar verschillende webshops die de smartwatch verkopen. De prijzen liggen niet ontzettend uit elkaar en de service van de webshops is tot nu toe bij allemaal erg goed gebleken. Welke je kiest is dus volledig aan jou, het enige wat je hoeft te doen is op de link klikken en een kijkje nemen op de site van de webwinkel. Wie weet is daar nog wel informatie te vinden die jou kan overtuigen om er juist wel of juist niet een te kopen.