Samsung Gear Live

Samsung Gear Live

Niet per se Samsung!

De Samsung Gear Live is een nieuwe smartwatch van Samung. Wat deze smartwatch zo bijzonder maakt, is het feit dat de eigenaar niet per se ook nog een Samsung smartphone nodig heeft. Elke telefoon met een Android besturingssysteem van 4.4 of hoger en een Bluetooth verbinding kan met dit horloge koppelen. Vervolgens kan het gewoon in gebruik genomen worden als een smartwatch.

Uitrusting

De Samsung Gear Live kan standaard dingen van een smartwatch, zoals notificaties laten zien en spraakopdrachten uitvoeren. Dit is erg handig wanneer je telefoon onderin je tas zit, het erg druk is om je heen en er kans is dat hij uit je handen wordt geslagen door de mensen om je heen, of simpelweg omdat het gemakkelijker is dan dat hele ding uit je broekzak moeten sjouwen. Als extra functie heeft het horloge ook een hartslagmeter. Hierdoor wordt het een echt allround horloge. Het ziet er degelijk, netjes en goed uit; het is een goed horloge, maar tegelijkertijd kun je het ook goed gebruiken tijdens het sporten. Er zijn genoeg apps die gebruik maken van je hartslag en het is zeker een toevoeging tijdens het fitnessen, of eigenlijk welke andere sport dan ook. Denk er wel aan, dat de verbinding met je telefoon via bluetooth gaat, dus je zult voor dit soort doeleinden je telefoon bij je moeten dragen tijdens het sporten. Alleen tijdens het fitnessen is het mogelijk om de telefoon naast je te leggen. Bij de meeste andere sporten zal de verbinding verbreken. (Sporten als tennis kunnen ook misschien nog net gaan, afhankelijk van hoe ver de telefoon van het veld ligt)

Bestellen

Onderaan deze bladzijde zijn webshops te vinden die de Samsung Gear Live te koop aanbieden. Het zijn allemaal erkende en gerenommeerde bedrijven, die een redelijke prijs vragen. Klik op een link om naar de webshop naar wens te gaan.