Samsung Gear S Release Datum

Samsung Gear S Release Datum

Ondanks de schijnbaar eindeloze reeks van releases van Samsung Smartwatches in het afgelopen jaar, krijgt Samsung steeds meer succes met het maken van wearables industrie. En natuurlijk is er geen twijfel dat elke volgende release veel verbeterdingen zijn dan ze voorganger, maar van de oorspronkelijke Galaxy Gear naar de Android Wear aangedreven Gear Live begint nu langzaam een succes te ontstaan en mensen beginnen vertrouwen te krijgen in de Samsung Gear Serie. Het bedrijf ziet langzaam de markt groeien en is een aanzienlijke vooruitgang geboekt op zijn plaats in een snel groeiende markt.

Maar Samsung wil meer en denkt dat het zou kunnen om haar geluk te draaien met de Samsung Gear S, de eerste Tizen SmartWatch, die fungeert als een smartphone. Samsung kondigde op dinsdag dat de Gear S zou komen naar de Verenigde Staten dit najaar voor alle vier de grote providers, waaronder Verizon, AT & T, Sprint en T-Mobile. Het rapport bevatte geen specifieke Samsung Gear S release datum, maar Samsung had al eerder aangekondigd dat Amerika als eerste de Samsung Gear S tot ze beschikking krijgt en waardoor de Gear S naar de internationale markten pas later dit jaar zal zijn of begin van 2015.

Technische Specificaties Samsung Gear S

De Gear S wordt gebouwd met het idee om de meest krachtige smartwatch op de markt zijn en daarnaast heeft Samsung ook nagedacht over het nieuwe Design. Het beschikt over een 480 x 360 2-inch Super AMOLED display, 1GHz dual-core processor, 512 MB RAM, 4 GB opslagruimte, 300 mAh batterij, WiFi, GPS en Bluetooth en alles draait op Tizen. Net als haar smartphone tegenhangers, zal het stof-en waterbestendig. Het heeft ook 3G-ondersteuning voor bellen en sms’en zonder te koppelen met een smartphone. De meest opvallende actie van Samsung is dat we een Curved Display zien terug komen. De Display is het eerste gebogen smartwatch display in de markt.

We houden een oogje op de officiële Samsung Gear S Release datum van Amerika in de komende weken voor u.