Samsung Gear voert prijsverlaging door in eigen shop

Samsung heeft een prijs verlaging doorgevoerd op alle eigen smartwatches in de shop en is dus nu momenteel gewoon veel goedkoper dan alle andere bedrijven. Het scheelt circa 10 tot 20 procent met de leveranciers zoals Mediamarkt.nl en Bol.com die in het verleden altijd de goedkopere partij waren. Wil Samsung de verkoop van producten in eigen beheer nemen? Wij zien dat toch niet 1, 2, 3 gebeuren maar het is toch leuk meegenomen voor de consumenten.

Hoe lang houd de prijsvergelijking aan?

Hoe lang de prijs verlaging aanhoud heeft Samsung niet verteld maar momenteel lijkt het erop dat Samsung toch de prijs meer in eigen hand gaat nemen. Of de overige media giganten mee gaan in de verlaging hebben wij momenteel nog niet kunnen constateren. Maar wij houden u uiteraard op de hoogte als hier ontwikkelingen in zijn.

Wat zijn de prijzen van de Smartwatches van de Samsung store?

  • Samsung Gear Fit kost nu €149,00
  • Samsung Gear 2 kost nu 262,57
  • Samsung Gear 2 Neo kost nu 175,45
  • Samsung Gear Live kost €199,00 maar deze is momenteel al uitverkocht.Gear 2 en Gear Fit 728x90

Zoals je merkt moet je snel zijn de eerste smartwatch is al uitverkocht. En bij de nieuwe prijzen die Samsung heeft doorgevoerd in de Shop want de smartwatches lijken nu als warme broodjes over de toonbank te gaan.

Ben je nog niet overtuigd van het kennen en kunnen van de samsung smartwatches lees dan onze uitgebreide reviews.

Aankondiging van de nieuwe keer de rede van de prijsverlaging?

Wij kunnen geen antwoord geven op deze vraag ook is hiervoor nog geen datum afgegeven voor de nieuwe smartwatch van Samsung. Daarnaast is de verwachte naam van de nieuwe smartwatch de Samsung Galaxy Gear S. En gaat dus in een nieuw segment verder timmeren aan de weg. Zoals wij van het verleden weten is de S afkomstig van de Smartphones die tegenwoordig al lopen tot de S5.